سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لعابکاری سفال, سفال لالجین

لعابکاری سفال, سفال لالجین
برای لعاب کاری ( رنگ لعابی دادن به سفالینههای کوچک، آنهارا در رنگی که میخواهند فرو میبرند تا همه جای آنها از لعابپوشیده شود و سپس رنگ کَعْبْ آنها را پاک میکنندتا هنگام پختن که سفالینهها را روی هم میچینند، بهیکدیگر نچسبند. برای لعاب کاری ظرفهای بزرگ، رنگرا با کاسه کوچکی روی میریزند.
در هنر نقاشی بر روی سفال از انواع رنگ برای تولید نقوشرنگارنگ و جذاب در طول تاریخ استفاده شده است. امروزه نیزهمچنان فن نقاشی بر روی سفال متداول است. در این نوشتار با انواعرنگ های امروزی که برای نقاشی سفال استفاده می شود آشنا خواهیدشد.

 
سفالگران لالجین رنگهای زیر را میشناسند و برای لعاب دادنسفالهای خود به کار میبرند:
 
رنگ سبز - برای درست کردن رنگ سبز مادههای زیر را به کارمیبرند:
1-  قلیا -و آن گیاهی است که در شوره زار میروید. قلیایسفالگران باید شیرین باشد. قلیای شور را در ساختن صابون به کارمیبرند. قلیا را در کورهای چنان میسوزانند که شعله ور نشود و بههم بچسبد و به رنگ سیاه در آید. هر بار قلیای سوخته راسفالگران شش تا هفت ریال میخرند و آن را میکوبند و نرممیکنند.
 
2- سنگ سفید – سنگهای سفید را از بستر رودخانههای اطرافلالجین فراهم میکنند و سفالگران آن را میکوبند و خرد میکنند.
 
3- شیشه - ده من قلیا و ده من سنگ سفید را کوبیده را درهم میکندو برخاکستر نرمی که در پیرامون آتش کورهاست میریزند تا آب شود.مادهای که از گداخته و در هم شدن قلیا و سنگ به دست میآید «شیشه » مینامند.
 
4- سرب پخته - سه من را در تابهای (توا) میریزند و آن تابه را درکوره میگذارند.  سرب کم کم آب میشود و پس از آن کهتمام آن گداخته شد کمی کمتراز یک من قلع در آن میاندارند تاپس از آب شدن با سرب آمیخته گردد.
 
بر روی این همبسته گدازان چیزی مانند خاکستر پدیدارمیشود که آن را با سیخی به کنار تابه میکشند و آن رفته رفته خود رامیگیرد و به رنگ زرد زرنیخی در میآید و این کار چندانادامه مییابد که تمام همبسته به همان صورت در آید.
 
مادهای که به این روش در کنار تابه فراهم آمده بسیار داغ است و کمیقلع در آن میاندازند تا به بینند جرقهای از آن میجهد یا نه. اگرجست میگویند سرب پختهاست و آن را آهسته آهسته در ظرفی بهنام « چیقاوان» که دو دسته چوبی میگذارند تا خنکشود.
 
5- مس سوخته - مقداری مس ( دَم قیچی) را بر خاکستر پیرامونآتش کوره میریزند تا بسوزد. از سوختن آن، مادهای مانند خاکستر به دستمیآید که « مس سوخته» نامیده میشود.
 
6- لاجورد- مقداری لاجورد طبیعی را ( که آن را لاجورد خارجی مینامند)بر سنگی میریزند و سپس سنگ دیگری میسایند و کم کمآب به آن میافزایند تا به صورت آبگون در آید.
 
7- پستاهی - دو من شیشه ( نگاه کنید به بالا)، دو من سربپخته و یک من سنگ سفید را درهم میکنند و آن را دردستگاهی به نام اسیاب بیرون میآید سفید چرکین است و آن رایک « معیار» یا یک « پستاهی» مینامند.
 
لعابکاری سفال, سفال لالجین
 
برای ساختن رنگ سبز 180 مثقال از هر 7 مورد بالا را در هم و درآسیاب آمیخته و نرم میکنند. ماده آبگونی که به دست میآیدرنگ سبزی است که میخواهند ولی در این هنگام سفید وچرکین است و سبزی ان پس از پخته شدن سفال در کورهپدیدار میشود. این آبگون را از کنار میگذارند تا برایرنگآمیزی آماده شود.
 
برای لعاب کاری ( رنگ لعابی دادن به سفالینههای کوچک، آنهارا در رنگی که میخواهند فرو میبرند تا همه جای آنها از لعابپوشیده شود و سپس رنگ کَعْبْ آنها را پاک میکنندتا هنگام پختن که سفالینهها را روی هم میچینند، بهیکدیگر نچسبند. برای لعاب کاری ظرفهای بزرگ، رنگرا با کاسه کوچکی روی میریزند
 
رنگ زرد - دومن سنگ سفید و دو من سرب پخته را باهممیآمیزند و در « توا» میریزند وآن را در کوره میگذارند تا بهصورت خمیر در آید. سپس آن را با سیخی از « توا» 1  بیرونمیآورند و در ظرف پر از آبی میریزند. چون این آب سرد وآنخمیر داغ است به زودی خمیر در آب به صورت مادهای خشک و پوک درمیآید که آن را میکوبند در آسیاب با آب نرم و آبگون میکنند و ازکتان میگذرانند.
 
رنگ قهوهای - یک پستاهی و نیم من ملغ 2  کوبیده درآسیاب میریزند و با افزودن آب، آبگونی درست میکنند و سپس آنرا از کتان میگذرانند. اگر « ملغ» بیش از نیم من باشدرنگ سیاه و اگر کمتر باشد رنگ سرکهای از آن به دستمیآید.
 
رنگ لاجوردی - هشت من سرب پخته و یک من قلع را در کوره آبمیکنند و میگذارند سرد شود و سپس آن را میکوبند و دو من ازاین کوبیده را با یک من سنگ سفید و دومن شیشه و 36 مثقال لاجوردمیآمیزند و با آب در آسیاب نرم میکنند و آن را از کتانمیگذرانند.
 
لعابکاری سفال, سفال لالجین
 
لعابکاری
برای لعاب کاری ( رنگ لعابی دادن به سفالینههای کوچک، آنهارا در رنگی که میخواهند فرو میبرند تا همه جای آنها از لعابپوشیده شود و سپس رنگ کَعْبْ آنها را پاک میکنندتا هنگام پختن که سفالینهها را روی هم میچینند، بهیکدیگر نچسبند. برای لعاب کاری ظرفهای بزرگ، رنگرا با کاسه کوچکی روی میریزند.
 
برای این که بدانند غلظت رنگ به اندازه است یا نه ، نخست یکسفالینه را در آن فرو میبرند و بیرون میآورند و سپس با خراشیدنرنگی که بر روی آن نشسته و دیدن قطر آن رنگ میزان غلظت رادر مییابند.
 
اگر غلظت زیاد بود به اندازه لازم آب میافزایند و اگر کمبود رنگ را در آفتاب یا نزدیکی کوره میگذارند تا اندکی ازآن آب بخار شود. البته این روش لعابکاری در ظرفهائی به کار میرود کهسراسر آنها باید یک رنگ باشد و نقش و نگار نداشته باشد.
 
در لعاب کاری لانجین و کوزه که هم بزرگ و هم کلفت هستند، لعابیاز پستاهی و 180 مثقال سرب پخته به کار میبرند و مادهدیگری به آن نمیافزایند.





کلمات کلیدی :

تصاویر بسیار فوق العاده از غار یخی

 غار یخی
برف و سرما جلوه خاصی به محیط زیست انسان می بخشد اما بازدید از یکغار یخی بسیار مفرح
 و لذت بخش است در زیر تصاویر زیبا از غار یخی نپال آمدهاست که دیدنشان خالی از لطف نیست.


 غار یخی
 غار یخی
 غار یخی
 غار یخی
 غار یخی
 غار یخی
 غار یخی
 غار یخی
 غار یخی

 غار یخی





کلمات کلیدی :

چشمههای آبگرم بهترین مکانهای گردشگری در هوای زمستانی

چشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
 در این فصل سرد، آدم دلش می خواهد در وان آبگرم دراز بکشدو فارغ از برف و سوز بیرون، در آب گرم خستگی را از تنشبیرون کند. چه بهتر که این آب، معدنی و مملو از املاح مفید باخاصیت های درمانی باشد. آن وقت با یک تیر، چند نشان زده ایم.بهترین ایده برای داشتن همه امکانات با هم، چشمه های آبگرمهستند. در سراسر ایران، چشمه های آب گرم متعددی وجود دارند.به همین دلیل، ما مشخصات و نشانی برخی از آنها را برایتانگردآوری کرده ایم تا در صورت تمایل به آن شهرها سفر و از اینچشمه ها استفاده کنید.

چشمههای آبگرم دارای ویژگی هایی مثل تحریک فعالیتهایمختلف بدن، درمان بیماری تنفسی، روماتیسم، بیماریهای پوستی،بیماریهای زنان و تورم موضعی، تسکین اعصاب، تنظیم فشار خون، درماندردهای مفصلی و بهبود دردهای کلیه دارند.

چشمههای آب گرم در نقاطی از زمین وجود دارند که در آنهاشرایط مورفولوژی، تکتونیکی، ماگمایی و جوی فراهم آمده باشد، درایران به خاطر فعالیت گسترده آتشفشانی چشمههای معدنی وگرم زیادی وجود دارد.

آبگرم شهر کهنه
آدرس: قوچان- 18کیلومتری بخش غربی قوچان 
چشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
 قوچان یکی از شهرهای استان خراسان رضوی است، این شهر در??? کیلومتری شمال غرب مشهد (مرکز استان) قرار دارد.

قدمت قوچان به حدود 250 سال پیش از میلاد بر میگردد.از صدر اسلام تا اوایل تسلط قوم مغول به اسامی آساآک، آشاک، آرسکا،استوا، خوجان، خبوشان یاد شده است و سلسله اشکانی از 256 سال قبل ازمیلاد تا 224 میلادی بر ایران حکومت داشته اند. اولین پایتختش درحوالی قوچان امروز بوده است . 
چشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
 چشمه سارهای جاری معروف به آبگرم شهر کهنه در 18کیلومتری بخش غربی قوچان و به فاصله 6 کیلومتری آرامگاه امام زاده سلطان ابراهیم (ع) قرار دارد .

این آب گرم دارای خواص درمانی و حرارت نسبتاً گرم میباشد وهمین موضوع مهمترین دلیل جذب گردشگر و مسافران به این نقطهاز شهرستان قوچان است

همه ساله تعداد بسیاری از مسافران از استانهای دیگر کشور برایاستفاده از خواص طبیعی چشمه به این مکان میآیند.

آبگرم فلکده
آدرس: تنکابن-کیلومتر 15 جاده دو هزار-روستای لیره سر
چشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
   «فلکده» به منطقه ای در دل جنگلهای دوهزار تنکابیناطلاق میشود که شهرتش بخاطر آبگرمی است که در دل جنگل و درزیر کلاهک صخره ای است که با توجه به کوچکی آن جاذبه خاص اینمنطقه بوده  که بعلت پرت بودن از مسیر اصلی خوشبختانه افرادکمی از آن خبر دارند (عمدتا محلیهای آن منطقه ) آب گرم معدنی استکه  آب تنی کردن در آن آنهم در دل جنگل لذت وصفناپذیری را به دوست داران طبیعت میبخشد.

این آب گرم از نظر توپوگرافی دارای پستی و بلندیهایی می باشد که زیبایی و تنوع خاصی را به آن میبخشد. در مسیر زیبایاین آبگرم به یک جنگل بسیار زیبای کاج و سرو می رسیم وپس از طی یک سر پایینی به آبگرم معدنی میرسیم که نسبتبه سایر آبگرمهای منطقه دارای تفاوت میباشد که یکی از آنهانداشتن گوگرد است که بوی بد را از آن گرفته است وخاصیت شرب نیز دارد. علاوه بر آن این آبگرم برای بیماری هاییهمچون دردهای مفصلی و نظیر آن بسیار مناسب است. منطقه فلکدهدارای آب و هوای خنک و کوهپایهایی می باشد که در فصول گرمسال بسیار مطبوع است.
چشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
  مسیر دسترسی به این آبگرم بدین شکل است که بعد ازپارک خودرو در روستای لیره سر از توابع شهرستان تنکابن میبایستمسیر جنگلی بسیار زیبایی را به مدت تقریبی 2 ساعت طی کرد (البتهبا خودرو نیز میتوان رفت ولی با توجه به خاکی بودن جاده  و یکشیب بسیار تند پیاده رفتن توصیه می شود) چون بعد از 2ساعتجنگل نوردی غوطه ور شدن در آب گرم بسیار لذت بخشتر خواهدبود.

مسیر دسترسی  را می توان از محلیهای روستا سوال کرد، بعد از طیاین مسافت به پرورشگاه ماهی قزل آلا  میرسید که ایننشانه، آخرجاده بوده و در سمت چپ شما چند کلبهچوبی را میبینید که دقیقا در کنار آبگرم بنا شده است. (لازمبه ذکر است که این کلبهها نیز جهت اقامت اجاره داده می شود). بعد ازرسیدن به این محل در سمت غربی کلبهها دره کوچکی به عمق تقریبی 10تا 15 متر  وجود دارد که در پائین آن  رودخانه ای درجریان است، بعد از پائین رفتن از مسیر پاکوب مشخص در سمتچپ شما سازه دستی سیمانی را میبینید که با چند مترگونی بالای آن پوشیده شده است که آن همان محل آبگرماست که محلیها جهت تعویض لباس آن پارچههای از جنس گونیرا دور آن کشیده اند. از آنجائیکه کمتر کسی از این محل باخبر استعمدتا خالی بوده و حتی علاقمندان می توانند با خانوادههای خود نیز بهاین منطقه رفته و از آن لذت  ببرند.

آبگرم قلعهکندی
آب گرم قلعه کندی در استان آذربایجان شرقی شهرستان کلیبر واقعشده است.
   از تبریز برای رفتن به این آب گرم دو مسیر: تبریز –کلیبر – قلعه کندی 190 کیلومتر و مسیر تبریز – اهر – هوراند –آبش احمد– قلعه کندی حدود 180 کیلومتر، وجود دارد

از اردبیل تا این منطقه باید  مسیرهای جاده اردبیل - پارسآباد- سه راهی قره آغاج – آبش احمد – قلعه کندی، را طی کرد.

از پارس آباد نیز می توان از مسیر اصلاندوز – سه راهی اسکانلو –سه راهی عبدالرزاق  -به قلعه کندی رفت.

قلعه کندی داری اهالی خونگرم و مهمان نواز است و فرهنگ مردمآن زبانزد کلیه اهالی منطقه میباشد.

آبگرم قلعه کندی به دلیل قرار گرفتن در منطقهگردشگری و جنگلهای ارسباران و نزدیکی به رود مرزی ارسو سد خدافرین گردشگران زیادی را از داخل و خارج از کشور ازجمله جمهوری آذربایجان، ارمنستان و نخجوان به خود جذبمیکند. 
چشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
  این آب گرم خاصیت درمانی زیادی داردو برای درمان بیماریروماتیسم بسیار مفید و موثر میباشد. دمای آبگرم قلعه کندی درچشمه اصلی به حدود 75 الی 80 درجه  و در استخرها به 65 الی70 درجه سانتی گراد میرسد.

در بین این چشمهها آبگرمی با نام یلسوئی وجود دارد که دمایشملایمتر از بقیه و خاصیت درمانیش نیز بیشتر از بقیه میباشد.

اکثر دکترهای ارتوپدی این آبگرم را به بیماران خودپیشنهاد میکنند.

قلعه کندی علاوه بر چشمههای آبگرم معدنی  چشمههایمعدنی طبیعی با املاح مفید و موثر هم دارد، مثل  چشمهدیزدونو، سردونو و کفشن بولاغی، این اسامی منصوب به ارامنه موجود درزمان قدیم در منطقه است.

آبگرم کریز
آدرس: خراسان رضوی - کاشمر - 3 کیلومتری روستای کریز
چشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
آب گرم کریز در حاشیه جاده آسفالته کریز به ریوش در فاصله 15کیلومتری شهر ریوش و به فاصله 3 کیلومتری روستای کریز کاشمر قراردارد
 این آبگرم معدنی خاصیتهای درمانی فراوانی دارد.

در حاشیهی این مکان نیز دره بسیار با رودخانه ای پرآب، چشمهسارهای آب سرد شیرین و گوارا وجود دارد.

کارشناسان معتقدند این آبگرم معدنی از نظر وجود مواد شیمیایی دررتبه بالاتری از آبگرم فردوس قرار دارد، آب این چشمه برایبیماریهای پوستی مناسب است.

روستای کریز از توابع بخش کوهسرخ شهرستان کاشمر است.
چشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
   این روستا از سطح دریا ???? متر ارتفاع دارد و دارای آبو هوای آن معتدل کوهستانی، با زمستانهای سرد و تابستانهای معتدلاست.

روستای کریز از شمال غربی به کوه باغ دشت و از جنوب شرقی به کوهپلنگوان محدود میشود.

 رودخانه کال کرمگ از جنوب روستا عبور میکند. روستای کریزیکی از روستاهای قدیمی و کهن شهرستان کاشمر به شمار میآید.

 بند شاهی، از آثار ملی ثبت شده، در نزدیکی روستا واقع شده ونشان دهنده قدمت روستای کریز است.

آبگرم معدنی چالدران 
چشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
 آذربایجان غربی با داشتن 46 چشمه آبگرم و معدنی رتبهنخست کشور را دارد و همین موضوع باعث شده گردشگران زیادی بهاین استان سفر کنند.

برخی از چشمههای آبگرم معدنی آذربایجان غربی در مجاورت آثارارزشمند تاریخی قرار دارند.
 Kچشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
 چشمههای آبگرم محال باراندوز ارومیه، آبگرماحمدآباد واقع در حاشیه اثر جهانی تخت سلیمان تکاب، آبگرم ایستیسو و زنبیل در ارومیه، آب معدنی زندان سلیمان در میاندوآب، چشمهصدقیان در سلماس، چشمه قره شعبان در خوی، آبگرم باش کندی درماکو، آبگرم گراو مهاباد از جمله آبگرمهای این استانهستند در این میان شهرستان چالدران هم با دارا بودن آبگرممعدنی چالدران گردشگران زیادی را به خود جذب کنند.

آبگرم معدنی فردوس
آبگرم معدنی فردوس در مسیر جاده اصلی و ترانزیتی استانهای مرکزیو جنوبی به مشهد و استانهای شمالی در کیلومتر 22 جاده فردوس بهبجستان  قرار دارد.

قدمت این آبگرم  200 سال میباشد و  توجه افراد زیادیاز سراسر کشور به ویژه استانهای خراسان رضوی، جنوبی را به خود جلبکرده است. 
 آبگرم معدنی شهرستان فردوس بر بالای کوهی که آبگرم ازآن جریان دارد  قرار دارد و آثار برج و بارو در آن مشاهده میشودکه بیانگر قدمت تاریخی آبگرم معدنی فردوس است.

در گذشتههای دور دو باب حوضچه از سنگ و آهک توسط افرادخیر برای استفاده مسافران از آبگرم ساخته شد و سقف آن نیز بهصورت گنبدی با آجر پوشش شد.

 تولیت آن را از سال 1345هلال احمر فردوس عهده دار شد.

با توجه به آزمایشات انجام شده این آبگرم برای امراض جلدی و کبدیو دردهای مفصلی، اتصاع عروق، پیشگیری از رسوب سنگدرکلیه، بیماریهای رماتیسمی، دردهای مفصلی وعصبی، افزایش سوخت وسازبافتها، کاهش درد و رفع گرفتگی عضلات، افزایش دامنهحرکتی اندام ها، بهبود دردهای ناحیه ستون فقرات و دیسک کمر وپیشگیری از ایجاد انحراف در ستون فقرات مفید است.

 همه ساله بر تعداد مراجعین این مجتمع  افزوده میشود، بههمین لحاظ آبگرم معدنی فردوس یکی از مهمترین جاذبههای طبیعی وقطب گردشگری و آبدرمانی شرق کشور محسوب میشود که همه روزهپذیرای جمع کثیری از مردم شریف ایران اسلامی است و به عنوانمنطقه نمونه گردشگری مصوب شده است. 
چشمههای آبگرم, آبگرم های ایران
 در حال حاضر این مجتمع مجهز به استخر آب درمانی، وانهای خصوصی،سوئیتهای اقامتی با تمام امکانات، اتاقهای ارزان قیمت، رستوران وفضاهای ورزشی، تفریحی میباشد.

90 تخت اقامتی، 27 کانکس، 22 واحد اقامتی با تجهیزات کامل، 10 اتاق،استخرهای آب درمانی و رستوران سنتی از جمله امکانات موجود در مجموعهآبگرم معدنی فردوس است

بر اثر زلزله سال 47 آب آبگرم فردوس قطع و پس از آن بر اثرپس لرزههای بعدی به جریان میافتد که جریان دوباره آب آبگرمسبب خوشحالی مردم و به ویژه اهالی روستاهای برون و مهرانکوشک درمجاورت آبگرم فردوس شد.






کلمات کلیدی :

گوردخمههای سه گانه اسحاقوند/جاذبه های گردشگری کرمانشاه

گوردخمههای سه گانه اسحاقوند,گردشگری,گوردخمه اسحاقوند



 گوردخمههای سه گانه اسحاقوند یکی از اسرارآمیزترینآثار تاریخی استان کرمانشاه است که در شهرستان هرسین قرار دارند. اینگوردخمهها در 25 کیلومتری جنوب غربی شهرستان هرسین و در شمالشرقی روستایی به نام «ده نو» قرار دارند.

 نام این گوردخمهها از روستایی به نام «اسحاق وند» که درهمان حوالی است گرفته شده، اما این گوردخمهها در میان اهالیمحل به «فرهاد تاش» نیز معروف هستند. این مجموعه شامل سه گوردخمهاست. 
گوردخمههای سه گانه اسحاقوند,گردشگری,گوردخمه اسحاقوند
 ماد یا هخامنش؟
در دهه 1960م یک هیات باستان شناسی آلمانی به سرپرستی هاینزلوشای و ولفرام کلایس آثار باستانی زیر دهکده بیستون را کاوش کرده ودر نتیجه بقایای معماری این سنگ تراشه ها از زیر خاک پدیدارشد که آن را یک کاخ معرفی کردند. با این حال باستان شناسان آلمانینتوانستند رابطه این بقایای معماری را با صفه فرهاد تراش توضیح دهند.فقط بعدها والتر سالزمان پیشنهاد کرد که شاید صفحه فرهاد تراشنیز اثری ساسانی بوده و قصد داشته اند آثاری مشابه طاق بستان کرمانشاهدر آنجا حجاری کنند.
گوردخمههای سه گانه اسحاقوند,گردشگری,گوردخمه اسحاقوند
پیش از این، گوردخمهها را به دوره ماد نسبت میدادند، ولیامروزه در مورد زمان ساخت آنها اختلافنظرهایی وجود دارد. هرتسفلد،باستانشناس برجسته، آنها را به دوره هخامنشی نسبت میدهد و معتقد استکه گوردخمه میانی قبر «گئومات مغ» است.
 گوردخمههای سه گانه اسحاقوند,گردشگری,گوردخمه اسحاقوند
  عدهای دیگر انتساب آن را به "گئومات مغ" بیپایهو اساس میدانند. در پژوهشهای اخیر این گوردخمهها را به دورهسلوکی نسبت دادهاند. چراکه در زمان اشکانیان نقش آتشدان وپیکره شخصیتی که هر دو دستهایش را بلند کرده و از پشت شی راگرفته، حجاری شده است.

مردان پسِ دخمه ها
از میان این سه گوردخمه، گوردخمه سمت راست بالاتر از دوگوردخمه دیگر قرار دارد. گوردخمه سمت چپ بهشکل طاقچهای به عمق 85 سانتیمتر و عرض 2.10 متر است.گوردخمه میانی به عمق 1.75 و عرض 1.63 متر و گوردخمه سمتراست به عرض 2.10 متر است.
 
 
گوردخمههای سه گانه اسحاقوند,گردشگری,گوردخمه اسحاقوند
 اطراف هر یک از این گوردخمهها قاببندی شده است. در قسمتبالای گوردخمه میانی، تصویر مردی به حالت تمام قد، به ارتفاع1.87 متر و با چهرهای نیمرخ حجاری شده است. این شخصیت لباسچین دار بلندی به تن دارد و دستهای خود را حالت نیایش در جلویصورت خود قرار داده است.

در مقابل او مشعلی به ارتفاع 83 سانتیمتر و سپس آتشدانی بهارتفاع 94 سانتیمتر دیده میشود. در پشت این آتشدان، فردی بهارتفاع 80 سانتیمتر حجاری شده که دستهایش را بلند کرده و از پشتیک شی را گرفته است.  
گوردخمههای سه گانه اسحاقوند,گردشگری,گوردخمه اسحاقوند
افسانه های محلی
باور مردم برآن است که این سنگ ها به داستان شیرین و فرهادارتباط دارد. آنها فرهاد تاش را تغییر نام یافته فرهاد تراش تعبیرکرده و می گویند این آثار، به دست فرهاد تراشیده شده اند.
در ضلع شرقی همین کوه فرهادتاش، دهانه غاری وجود دارد که "اورل استین"مستشرق اروپایی هنگام بررسی منطقه غرب کشور، از این غار نامبرده و ظاهراً نتوانسته وارد آن شود. حوالی منطقه فرهادتاش نمونه هایفسیل دریایی زیادی وجود دارد و به همین دلیل مردم محلی معتقدندپیش از این در این منطقه دریای عظیمی وجود داشته است.

این اثر در تاریخ ?? اسفند ???? با شماره? ثبت ???? بهعنوان یکی ازآثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
گوردخمههای سه گانه اسحاقوند,گردشگری,گوردخمه اسحاقوند
 





کلمات کلیدی :

تصاویر جشن تولد برای رهبر فوت کرده

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایلمردم کره شمالی هفتاد و سومین سالگرد تولد کیم جونگ ایل، رهبر پیشین این کشور را جشن گرفتند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، مردم کره شمالی بابرگزاری فستیوالهای مختلف از جمله نهمین نمایشگاه سالانه"کیمجونگیلا" در پیونگ یانگ تولد رهبر پیشینخود را جشن گرفتند. کیم جونگ ایل در دسامبر 2011درگذشت.

اجرای عملیات آکروباتیک، ساخت تندیسهای یخی، استخر پارتی وانتشار تصاویری از کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی از دیگرمراسم برگزار شده بود. خبرگزاری رسمی کره شمالی نیز تصاویریاز گردش کیم جونگ اون را در چندین مرکز در حال ساخت وپرواز با هواپیمای جدید ریاستجمهوری منتشر کرد.

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل

تصاویر : جشن تولد باشکوه کیم‎جونگایل





کلمات کلیدی :
<   <<   116   117   118   119   120   >>   >